XXV. Magyar Minőség Hét 2016. május 12-13.

Magyar Minőség Hét 2016. május 12-13.

 Regisztráció lezárva erre az eseményre
Ebben az évben a társaságunk a Magyar Minőség Társaság megalakulásának 25. éves évfordulóját ünnepli. Hasonlóan 25. éves a folyóiratunk a Magyar Minőség is. Ugyan így 25. alkalommal szervezzük meg a Magyar Minőség Hetet a szakmai rendezvényünket. Ebben az évben az első napon a szabványos irányítási/menedzsment rendszerek aktuális témáit járjuk körül, délelőtt előadások és a korábbi rendezvényeken már megszokott délutáni műhelymunkák keretében. Első nap este megünnepeljük társaságunk megalapításának 25. évfordulóját. Második napot hasonló felépítésben a LEAN és a beszállítófejlesztés témaköre köré építjük.
A XXV. Magyar Minőség Hét, a korábbi hagyományok folytatásaként annak a bemutatására koncentrál, hogy a minőségügyi szakemberek milyen hatással tudnak lenni a saját szervezetükre és hogyan és mivel tudnak hozzájárulni a környezetünk, életünk minőségének javulásához.

A minőségügyi szakembereknek a Magyar Minőség Hét lehetőséget ad annak bemutatására, hogyan segíti a minőség menedzsment a szervezet hírnevének megvédését, miként tud erőforrásokat megtakarítani, hogyan tudja támogatni az innovációt. A hét keretében lehetőség van a minőségügyi szakemberek munkájának elismerésére is, annak tudatosításával, hogy a befektetett energiájuk megérte azt az erőfeszítést, amit a szervezetek üzleti eredményeinek elérésének érdekében tettek.

További információk és program a rendezvény külön honlapján: http://mmh2016.quality-minoseg.hu

A rendezvény külön honlapján érhetők el a bemutatók, a programból, a "További információk...." linkre kattintva az egyes előadásoknál.

Mikor
2016. május 12. 09:00   -   2016. május 13. 14:20
Helyszín
1148 Budapest
Ifjúság útja 1-3
Danubius Hotel Arena

Nagy térkép mutatása

Segítsen terjeszteni

Kérem segítsen nekünk, hogy a barátai, munkatársai és követői is megismerhessék oldalunkat: Magyar Minőség Hét 2016. május 12-13.