2024. márciusi online rendezvény

QualiTea12 -2024.03.21

 Regisztráció lezárva erre az eseményre
Mesterséges intelligencia kihívásai minőségügyi nézőpontból

QualiTea sorozat következő rendezvénye

Téma: Mesterséges intelligencia kihívásai minőségügyi nézőpontból

Előadó: Puskás László az Magyar Minőség Társaság alelnöke

A mértékadó véleményformálók egyöntetű megítélése szerint 2023 legnagyobb technológiai újdonsága a mestersége intelligencia (MI) széleskörű megjelenése volt.
Az egyébként már többévtizede zajló MI fejlesztés eredménye mára tényleg bárki számára elérhetővé, kipróbálhatóvá vált. A piacon megjelentek az MI eszközöket, képességeket felhasználó dobozos megoldások, de az egyedi igényeket kiszolgáló fejlesztések is egyre inkább a hétköznapi élet részévé válnak. Ez olyannyira így van, hogy ezzel összefüggésben már azok a vélemények is megfogalmazódnak (ismét), hogy „aki kimarad, az lemarad!”.
Így talán nem haszontalan, hogyha megnézzük a már elérhető példák és tapasztalatok alapján:
•    Mi is az az MI, hogy kell elképzelni a fizikai valóságban, milyen sajátosságokkal bír?
•    Mit jelent, milyen kihívásokat támaszt az MI eszközöket, képességeket felhasználó termékek fejlesztése minőségügyi nézőpontból?
•    Mire kell felkészíteni az MI eszközöket, képességeket felhasználó szervezetek minőségirányítási rendszereit?
•    Mire lehet felhasználni az MI eszközöket, képességeket magában a minőségirányítási és más irányítási rendszereken belül?
Az előző kérdéseket Puskás László a Magyar Minőségtársaság alelnöke egy 45 perces előadásban igyekszik megvilágítani, majd az első benyomásokat hallgatói közreműködéssel további 45 percben megvitatni.

A részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött.

A regisztráltak a közvetítés linkjét a rendezvény előtti szerdán délelőtt kapják meg. A közvetítés platformja Microsoft Teams

 

 

Mikor
2024. március 21. Kezdés 10:00 Befejezés 12:00
  • Résztvevők regisztrálása