QualiTea5

 Regisztráció lezárva erre az eseményre
e-Officium - napra és NAV-ra kész zöld könyvelés

Az online rendezvényünk a QualiTea 5. eseménye.

A QualiTea5 rendezvényünk meghívott előadója Budur Gabriella, a Magyar Minőség Háza 2022-es díj nyertesének, az e-Officium Kft.-nek az ügyvezető tulajdonosa.

A Cég a figyelmet a hazai vállalkozói társadalomban a teljesen papírmentes zöldkönyvelési szolgáltatásával hívta fel magára. Olyan komplex és innovatív szolgáltatást nyújtanak ügyfeleiknek, ahol a cégek végre elfelejthetik a „szatyros könyveléssel” járó kihívásokat és a könyvelőjük végre nem ellenük, hanem értük dolgozik.

Céljuk, hogy a vezetők megértsék, hogy a könyvelő az üzleti világban nem a szükséges rossz, hanem stratégiai partner. Sajnos az elmúlt évtizedekben kialakult rossz tapasztalatok már a vállalkozóknál is berögzültek és nehéz nekik elhinni, hogy van olyan könyvelő, aki pénzt is kereshet neki.

Honnan ismerhetjük fel a jó könyvelőt? Mikor NAVrakész egy könyvelés? Mi a különbség az adószakértő és a könyvelő között? Ezek azok a kérdések, amelyre válasszal érkezem január 19-én, hogy Ön is felmérhesse, hogy mennyire NAVálló a vállalkozásának könyvvezetése.

Regisztrálni a rendezvény honlapunkon lehet a rendezvény linkjét a rendezvény előtti szerdán délelőtt küldjük el.

A helyszíne a Microsoft Teams.

 

 

 

Mikor
2023. január 19. Kezdés 10:00 Befejezés 12:00
Kapcsolat
Telefon: +36-1-2156061
  • Résztvevők regisztrálása