MMT Vírusfelmérés 2020 augusztus – online beszélgetés

Online beszélgetés a minőségről

 Regisztráció lezárva erre az eseményre
Az online beszélgetés során megtárgyalandó téma: MMT Vírusfelmérés 2020 augusztus - Jelentés.

 

Egy új online rendezvény fajtát indít el az MMT, a minőségszakemberek egymás közötti szakmai beszélgetését támogatandó.

A címe "Online beszélgetés a minőségről". Ebben a formátumban lehetővé válik a virtuális csoportban való szakmai információ csere, a tagjaink által érdekesnek tartott témákban.

Az első ilyen rendezvény témája az MMT korona vírus felmérés  2020 augusztus eredményeiről és annak hasznosíthatóságáról beszélgetünk.

Online beszélgetések a minőségről

A következő rendezvény témáját az első rendezvény tapasztalatai alapján határozzuk meg, a szakmánk előtt álló kihívások területén.

Azért, hogy minden résztvevő kifejthesse a véleményét ebben a formában korlátozott lesz a részvételi lehetőség, úgyhogy mielőbb regisztráljon, hogy elkerüljük a féreértéseket.

Regisztrálni a rendezvény honlapunkon lehet a rendezvény linkjét a rendezvény előtti hétfőn küldjük el. A helyszíne a Google Meet. A jelentkezők várolistára is kerülhetnek, ha későn regisztrálnak, ami ha valaki visszamondja valős regisztrációvá válhat, ha ez megtörténik akkor erről értesítést küldünk.

A résztvevő létszám korlátozottsága miatt, akiről kiderül, hogy nem tud résztvenni a rendezvényen, kérjük időben mondja le.

Levezető: Reizinger Zoltán, MMT ügyvezető igazgatója

 

Mikor
2020. szeptember 10. 18:45 - 20:30
Kapcsolat
Phone: +3612156061

Segítsen terjeszteni

Kérem segítsen nekünk, hogy a barátai, munkatársai és követői is megismerhessék oldalunkat: Online beszélgetés a minőségről


Scan QR code for login into app

qr-code

Congratulations, your CiviCRM supports CiviMobile application now. You can download the mobile application at AppStore or Google PlayMarket.

app-store google-play

Scan QR code for login into app

qr-code
civimobile-phone
  • Résztvevők regisztrálása